همچنین پاشنههای عریضتر نسبت به پاشنههای نوکتیز و باریک، مناسبتر میباشند. 15) پوشیدن کفشهای پنجه باریک، انگشتان پا را تحت فشار قرار داده و بد فرم میکند. • عوارض پوشیدن کفشهای پاشنه بلند و غیراستاندارد شامل انحراف انگشت شست پا، میخچه، تاول و خمیدگی انگشتان، دردهای مزمن کمر، دردهای مفاصل و زانو و پاشنه و خستگیهای زودرس میباشد. پس پاشنه باید وجود داشته باشد اما کفشهای پاشنه بلند هم به طریق دیگری سبب آزار و درد پا میشوند. در بعضی کشورها هم به کودکان که مفاصل پاهایشان در حال شکلگیری است به مدت 2 تا 3 روز در هفته کفشهای ساق بلند میپوشانند تا مراقبتهای بهداشتی خوبی از پاها فراهم شود. • تحقیقات نشان داده است در کودکانی که از کفشهای پنجه باریک استفاده میکنند، احتمال ایجاد عارضه صافی کف پا بیشتر است. در کفشهایی که پشت باز هستند هنگام حرکت، یک انرژی صرف بیرون نیفتادن آنها از پا میشود و این کفشها باعث خستگی بیمورد میشود و همچنین بعضی از صندلهای ظریف زنانه یک بند نازک در قسمت عقب دارند.
این فومها در تراکم های مختلف و تقریبا در هر ضخامت و رنگی وجود دارند. 3- در هنگام خرید، پوشیدن هر دو لنگه کفش ضروری است چون در بیشتر افراد سایز یکی از پاها، بزرگتر از دیگری است و لازم است که در انتخاب کفش، پای بزرگتر را ملاک قرار دهند. 14)هنگام پوشیدن کفش، پاشنه پاهای شما نباید درون کفش بلغزد. پاشنه کفش نباید از 4 سانتیمتر بلندتر باشد. زنان 10 برابر مردان بیشتر از درد پا شکایت دارند و دلیل آن نیز پوشیدن کفشهایی با پاشنه بسیار بلند با پنجه تیز است که به انگشتان پا فشار میآورند. 22) در اثر پوشیدن کفشهای تنگ ، پا تحت فشار بوده و سیستم عصبی مختل میشود و در نتیجه قدرت تفکر و تصمیمگیری به حد بسیار پایینی کاهش مییابد. 16) کفشهای تخت، لژدار و یا پاشنه کوتاه هم راحتترند و هم ایمنتر.
19) کفشی انتخاب کنید که بتوانید سایز آن را اندکی تغییر دهید، یعنی کفشهای بنددار یا سگکدار. 13) از پوشیدن کفشهای پاشنه بلند به مدت طولانی خودداری شود زیرا کفشهای پاشنه بلند، لغزیدن و به زمینخوردن، دردکمر و پا و تغییر در فرم پا را بدنبال دارند. 17) عوارض پوشیدن کفشهای تنگ شامل: پینه پا، میخچه، دردهای مفاصل، درد زانوها و پاشنه پا و خستگی زودرس میباشد. 18) پوشیدن کفشهای گشاد منجر به تاول زدن پاها میگردد و فرد در هنگام راه رفتن از تعادل کافی برخوردار نمیباشد. کفشهای «پاشنه تخت» چون حالت ضربهگیری در پاشنه ندارد، هنگام راه رفتن باعث درد پاشنه میشوند. زیرههای ABS به خاطر عملکرد کلی، مقاومت در برابر ضربه، مقاومت در برابر سایش، قالبپذیری آسان و پایداری فوقالعاده شناخته شدهاند. به طور کلی دارای مقاومت در برابر سایش بهتر اما مقاومت خستگی (fatigue resistance) ضعیف تر نسبت به لاستیک طبیعی است.
مواد موجود در این زیره بسیار نرم بوده و بهراحتی میتوانید ساعات طولانی پیادهروی کنید. عمر طولانی در برخورد با سطوح سخت: چنانچه مقاومت ورق فوم زیره کفش در برابر عوامل مختلف بالا نباشد، زیره کفش بهزودی ساییده شده یا میشکند. شاید در حین خرید کفش چه اینترنتی و چه حضوری در مشخصات محصول با کلمه Rubber روبهرو شوید. علاوه بر فاکتورهای استاندارد مربوط به جنس و ساختمان کفش، فاکتورهای دیگری نیز به هنگام خرید کفش به همان اندازه اهمیت دارند. همانطور که از اسم این زیره پیداست از همان مواد ساخت تایر ماشین استفاده شده است. یکی از رایج ترین پلیمرهایی است که در کفش استفاده می شود و به دلایل خوبی مثل بادوام و ضد آب PU همچنین به طور قابل توجهی در برابر روغن مقاوم است، که آن را به یک عنصر عالی در چکمه های طراحی شده برای ساخت و ساز یا استفاده صنعتی تبدیل می کند.